Wat is Kangen Water?

Wat is Kangen water : Het is een uniek soort water dat is geïoniseerd, is alkalisch en heeft een grote hoeveelheid negatief geladen ionische mineralen bevat, met een groot potentieel aan antioxidanten.

Door dit proces wordt het water in kleine moleculaire clusters afgebroken zodat de opname van vocht en voeding naar en de afvoer van afvalstoffen in de cellen verbetert, dit wordt micro-clustering genoemd.

Kangen Water heeft dus zijn gezonde werking te danken aan 3 unieke eigenschappen.

  1. Antioxiderend
  2. Micro geclusterd (hexagonaal)
  3. Alkalisch (basisch)

Wat is een Antioxidant?

Een antioxidant is een molecuul dat de oxidatie van andere molecule voorkomt. Oxidatie is een chemische reactie die vrije radicale produceert, deze kettingreactie kan cellen beschadigen.

Oxidatie is het proces van roesten. Als voorbeeld zou je een appel door midden kunnen snijden en zien dat die snel “oud” (bruin) wordt.

Wat is Kangen water

Oxidatie = Ziekte = Veroudering

Anti-oxidant = Ontsteking remmend = Tegen veroudering

2. Micro- clustering

Kangen Water heeft kleinere waterclusters, bestaand uit 5 tot 6 moleculen i.p.v. normaal water, 15 tot 20 moleculen. Dit maakt dat de lichaamscellen gemakkelijker en sneller het water kunnen opnemen.

cellen

Model van een georganiseerd water cluster bestaande uit 6 moleculen.

 

3 Alkalisch

Wat betekent alkalisch? Alkalisch is een ander woord voor basisch. Je hebt alkalisch en zuur water. De pH waarde zegt ons iets over de zuurgraad of alkaliniteit van water.

De zuurgraad wordt uitgedrukt in pH. De schaal loopt van 1 tot en met 14, waarbij 7 neutraal is. Boven de pH 7 is een vloeistof alkalisch, eronder is het zuur.

Chronische verzuring van het bloed en weefselvocht heet acidose, welke kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, overgewicht, cholesterolverhoging, gastritis, artritis, jicht, nierstenen, vermoeidheid en stemmingsstoornissen.

Bekijk deze video demonstratie over de kracht van Kangen water

Wat is de bijzondere werking van Kangen Water? Download de brochure

Meer over Kangen water van Enagic – lees verder

It's only fair to share...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Print this page
Print