Wat zijn veel voorkomende symptomen van uitdroging?

” Een ander ding dat ik in mijn praktijk opgemerkt heb, is dat als mijn patiënten ioniseert water drinken met de anderen middeltjes die ik hun voorschrijf, ze veel sneller vooruitgang  maken. Het is bijna alsof zij zes maanden genezing in alleen zes weken bereiken. ”

” Het dagelijks drinken van veel en goed water is als het verversen van het water in je vissenkom. En zo lang als je water nodig hebt om te drinken, kan je net zo goed het beste water drinken dat er is.

Voor een aantal verschillende/ diverse redenen is ioniseert water als de beste keuze”. Dr. Dave Carpenter”

Veel voorkomende symptomen van uitdroging:

Vermoeidheid – uitdroging veroorzaakt vertraging van enzymactiviteit.

Constipatie – tijdens dehydratie, wordt meer water van het colon dan normaal onttrokken om het vocht naar andere delen van het lichaam te sturen.

Dit is gewoon noodzaak, er zijn andere nog belangrijkere functies die in het lichaam onderhouden moeten worden. Jouw lichaam moet het maar doen met wat je hem geeft. Aan jou om het lichaam met gezond water te voorzien. Ik vergelijk het maar met ons huishouden.

Heb je eens een krappe maand gehad? er zijn bepaalde dingen die je gewoon moet betalen, dus gaat al dat geld daarna toe. Dit betekend dat je (als je volgende maand niet meer geld binnen brengt) doch weer achteraan huppelt. Als jij jouw lichaam alleen verzorgd met Red Bull.

Spijsverteringsstoornissen – Uitdroging vermindert de afscheiding van spijsverteringssappen. Dit kan de oorzaak van brandend maagzuur, gastritis en maagzweren zijn.

Hoge bloeddruk – het bloed bestaat uit 92% uit water. Uitdroging veroorzaakt dat het bloed dikker wordt, waardoor het moeilijker is te pompen.

Cholesterol – uitdroging veroorzaakt cellulaire waterverlies. Het lichaam produceert meer cholesterol in een poging om waterverlies” af te dichten.

Ademhalingsproblemen – een grote hoeveelheid water verdampt tijdens het uitademen, zelfs tijdens normale lichamelijke inspanning. Uitdroging leidt tot beperkte watertoevoer naar de luchtwegen in een poging om vochtverlies te verminderen.

Acid alkalische onbalans – door uitdroging is het lichaam minder in staat om zure afvalstoffen te verwijderen.

Gewichtstoename – dorst wordt vaak verward met honger. Wanneer voedsel wordt geconsumeerd ten koste van water, kan gewichtstoename het gevolg zijn.

Huidaandoeningen – de huid is het grootste ontgiftingsorgaan van ons lichaam. Gebrek aan water beperkt de beweging van gifstoffen via de huid en leidt tot voortijdige rimpelvorming.

Lever, nieren, blaas problemen – de lever, de nieren en de blaas vereisen allemaal grote hoeveelheden water voor detoxificatie. Uitdroging verhoogt de concentratie van de giftige stoffen die deze organen horen te elimineren.

Gewrichtsproblemen – kraakbeen bestaat voornamelijk uit water. Uitdroging verhoogt schade door schuren en vertraagd herstelling.

Voortijdige veroudering – het lichaam van een pasgeboren kind bestaat uit meer dan 90% uit water. De hoeveelheid water neemt met de leeftijd af tot bijna 50% in sommige oudere mensen.

It's only fair to share...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Print this page
Print