Kangen water: Toepassingen ervan?

Maak het Kangen water dat u wilt met één druk op de knop! Elektrolyse is het proces dat water scheidt in alkalisch en zuur water. De pH-waarde bepaalt wat voor watertype er wordt geproduceerd.

Sterk Kangen Water (PH 11,5 – niet geschikt om te drinken) behoudt uw dagelijks leven hygiënisch vanwege de sterk reinigende werking. Het heeft oplossende en warmtegeleidende voordelen.

Het bereiden van voedsel

Maak groenten en vis schoon. Verbeter de smaak van broccoli, uien, bamboe enz. door ze voor het koken in sterk Kangen Water te doen

Schoonmaken

toepassingen van Kangen water

Maak snijplanken en theedoeken schoon. Goed voor het verwijderen van olie en lastig vuil uit openingen, alsmede voor het algemene schoonmaken in de keuken.

Het verwijderen van vlekken

De extra kracht zal koffie-, sojasaus- en olievlekken verwijderen. Ook zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkige aanslag in de toiletpot.

Afwas

Gebruik minder afwasmiddel bij het afwassen. Bespaar op uw waterrekening, aangezien slechts een derde tot een vierde van de gebruikelijke hoeveelheid water nodig is voor het afspoelen van het afwasmiddel.

Kangen Water® pH: 8,5 – 9,5 geschikt om te drinken

toepassingen van kangen water

Met een pH van 8,5-9,5, is dit soort water perfect om te drinken en om gezond te koken. Het werkt om uw lichaam te herstellen naar een meer alkalische staat, wat de gezondheid optimaliseert.

Drinken

Drink ´s ochtends als eerste 2-3 glazen water. In vergelijking met leidingwater, heeft Kangen Water® geen onaangename geur, smaakt het lichter en heeft het een aangenaam zoete smaak. Het is belangrijk om groenten in uw dieet op te nemen, bij het eten van aanzienlijke hoeveelheden zure voedingsmiddelen als eigeel, witte rijst, kip, varken en rund. Het drinken van alkalisch Kangen Water® is net zo belangrijk omdat het de zure en basische effecten van deze voedingsmiddelen in evenwicht brengt.

Het bereiden van voedsel: Gebruik Kangen Water® om de sterke smaak van uien, bamboescheuten en dergelijke te verwijderen. Laat lever en andere vleessoorten die een slechte geur hebben 20-30 minuten weken in Kangen Water® om sterke geuren te verminderen.

Rijst: Gebruik het voor het wassen en koken, het resultaat is heerlijke en wollige rijst.

Koffie en thee: Voor wie smaak en geur alles is, zal verrast zijn door de verbeterde kleur, smaak en geur. En u hoeft minder koffie of thee te gebruiken om nog steeds een volle rijke smaak te bereiken, als gevolg van het opneembare vermogen van het water.

Soepen en stoofschotels: Kangen Water trekt de smaak uit de ingrediënten, zodat ze mals en sappig worden. Daarom heeft u minder kruiden als zout en sojasaus nodig en is dit water dus goed voor mensen die willen hun zoutinname willen beperken.

Planten: Gebruik het planten en bloemen water te geven. Kangen Water® voor frisheid en leven van planten.

Dieren : Enagic® Water geeft u een prachtig, volledig natuurlijk alternatief voor huisdierproducten. Maak uw eigen huisdiershampoo met schoonheidswater, Kangen Water® of neutraal water, afhankelijk van de ideale pH-waarde van de vacht van uw huisdier. Vraag uw dierenarts om advies voor het kiezen van het juiste water voor uw harige vriend.

Knutselen: Uitstekend voor het verven van kleding, maar ook voor andere knutselprojecten. U zult genieten van de levendige kleuren die u verkrijgt bij het gebruik van dit water.

Hydratatie: Kangen Water® geeft u een optimale hydratatie. Gehydrateerd blijven is cruciaal voor een gezond en evenwichtig leven.

Mineralen Kangen Water® bevat de mineralen calcium, natrium, kalium en magnesium. In tegenstelling tot omgekeerde osmose, die zelfs nuttig mineralen wegneemt, worden deze niet gefilterd uit Kangen Water®!

Schoon water pH: 7,0 geschikt om te drinken
toepassingen van kangen water

Verwijdert chloor, roest en troebelheid om heerlijke drinkwater te creëren. De drie lage, hardwerkende waterfilter verwijdert niet alleen chloor, maar ook zaken als roest en onzuiverheden. U zult heerlijk schoon water verkrijgen dat mineralen bevat.

Medicijnen Het is een goed idee om dit water te gebruiken bij het innemen van medicijnen.

Babyvoedsel: Gebruik schoon water bij de bereiding van babyvoeding.

Zuur Water pH: 6,0 – 4,0 niet geschikt om te drinken

Dit licht zure water staat bekend om zijn samentrekkende werking. Het is geweldig om te gebruiken voor een zachte reiniging en schoonheidsverzorging.

Face wash: De samentrekkende eigenschappen van zuur water zijn effectief voor het harmoniseren en verstevigen van uw huid. Dep de huid ermee en laat opdrogen. Ook uitstekend als toner voor na het scheren.

usage_acidic

Haarverzorging: Gebruik in plaats van crèmespoeling na het wassen. vermindert storende klitten en geeft een stralende glans.

Badwater: Voeg zuur water toe aan uw bad om uw bad aanslagvrij te houden. Baden in dit water verwarmt het lichaam en houdt de huid mooi.

Huisdierverzorging: Zeer geschikt voor het verzorgen van uw huisdier, borstel ermee om een zachte en glanzende vacht te verkrijgen. Centrifugeren Onderdompelen in zuur water vóór het centrifugeren zal uw kleding verzachten.

Het koken van bonen Verschillende soorten bonen, zoals bruine bonen en groene erwten zullen perfect gekookt worden. Aangezien zuur water de kooktijd zal versnellen, moet u oppassen dat ze niet te gaar worden.

Het wassen van groenten en fruit: De levendige kleur van aardbeien, rode kool, asperges en aubergines zal niet veranderen wanneer ze worden gewassen en bereid met dit water. Gefrituurd voedsel

Gefrituurd voedsel: wordt lekker en krokant wanneer het beslag wordt gemaakt met zuur water.

Diepvriesvoedsel Besprenkel voedsel met zuur water vóór het invriezen, zodat het voedsel, inclusief vis en garnalen, zijn smaak niet verliest wanneer het ontdooid wordt.

Vlekken: Om vlekken, vuil en vet te verwijderen, laat u het 24 uur weken in water.

Afwas: Wanneer u borden en glazen in dit water wast, zullen ze brandschoon worden.

Poetsen :Poets spiegels, brillen, glazen voorwerpen en ramen tot ze mooi glanzen.

Het schoonmaken van het huis: Verwijder vuil van hardhouten vloeren, keramische tegels enz. zonder daarbij een kleverig residu achter te laten.

Sterk zuur water pH 2,7 en lager niet geschikt om te drinken

usage_strongacidic

Dit water heeft desinfecterende eigenschappen. Gebruik sterk zuur water om keukengerei, aanrechtbladen, enz. te ontsmetten om gebieden veilig en schoon te houden.

Reinigen en ontsmetten: Ontsmet messen, snijplanken, theedoeken en keukendoeken, enz. Voor een krachtigere reinigende werking, reinigt u met sterk Kangen water voordat u sterk zuur water gebruikt. Vanwege de sterke zuurgraad moet metaal dat gemakkelijk roest worden afgedroogd met een droge doek.

Hygiëne: Gebruik sterk zuur water om handen te wassen en badkameroppervlakken te reinigen en te ontsmetten.

Commercieel gebruik Schoonheidssalons, kappers, restaurants, agrarische scholen, kinderdagverblijven, dierenwinkels en verpleeghuizen hebben allemaal veel baat bij het gebruik van sterk zuur water.

Download de 68 toepassingen

Alles over de Enagic Kangen water machine: klik hier

It's only fair to share...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Print this page
Print