Kangen Water: wat artsen zeggen.

Kangen Water: wat artsen zeggen over het gebruik van Kangen water.

Artsen in de westerse wereld erkennen hoe langer hoe meer het belang van Kangen water wat alkalisch geïoniseerd water is om de zuurtegraad van het lichaam gezond te houden, het lichaam te ontgiften en te hydrateren op een cellulair niveau.

Dr Hiromi Shinya, Japans chirurg, Uitvinder van de electrochirurgische poliepectomie, Hoofd Endoscopisch Instituut Beth Israel Medical Center in New York, auteur ‘The Enzyme Factor’

 “Ik heb in 35 jaar tijd meer dan 300.000 magen en darmen onderzocht bij mijn patiënten, en ik realiseer me dat onze gezondheid veleer bepaald wordt door onze eet- en drinkgewoonten. Een gezonde en propere dikke darm is één van de belangrijkste voorwaarden voor een goede gezondheid. De meeste ziekten en aandoeningen worden veroorzaakt door een zure en vuile dikke darm. Water is essentiëel voor je gezondheid. Kangen Water is alkalisch-rijk water en wordt beschouwd als het beste drinkwater door zijn onevenaarbare krachten van hydratatie, ontgifting, en anti-oxidatie.”

Dr Horst Filtzer, Hart- en Vaatchirurg, Harvard Medical

 

“Wanneer ik startte met het drinken van alkalisch water, ervaarde ik iets ontzettend positief. Naarmate ik geïoniseerd water verder onderzocht en het alkalisch effect op de cellen, werd ik hoe langer hoe meer overtuigd van de belangrijke invloed op het menselijk lichaam. Dit is een product dat in elk huishouden aanwezig zou moeten zijn, omdat het duidelijk een meer superieur water is dan eender welk water. Ik beveel Kangen Water sterk aan als dokter, chirurg en als mens.”

Dr Fereydoon Batmanghelidj, Onderzoeker, auteur ‘Your body’s many cries for water’

“Ik ben een onderzoeker en heb de voorbije 20 jaar dehydratatie onderzocht. Mijn onderzoek toonde aan dat dehydratatie stress, chronische pijn en niet-overdraagbare ziekten veroorzaakt. Een droge mond is niet het enige teken van dehydratatie. Ik heb wetenschappelijk uitgelegd dat water alle functies in het lichaam reguleert. 75% van ons lichaam bestaat uit water. Het brein is 85% water. Water activeert de vaste materie. Als je niet genoeg water drinkt, gaan functies in je lichaam hieronder lijden.”

Dr Dave Carpenter, auteur ‘Change your water, change your life’

kangen water

 “Na jaren onderzoek concluderen we dat verzuring en uitdroging van het lichaam de onderliggende oorzaak is van alle ziekten. Omdat de meeste mensen een dieet consumeren van hoofdzakelijk verzurende voeding zoals suikers, vlees, melkproducten, brood, koffie, alcohol en zetmelen, in tegenstelling tot het eten van volwaardige plantaardige voeding, worden ze vaak ziek en vermoeid. Mijn ervaring heeft me aangetoond dat Kangen Water je voedingspatroon het sterkst beïnvloed.

Water is dé sleutel en Enagic’s Kangen Water is hiervoor het beste water naar mijn weten. Iedereen die het een eerlijke kans geeft, zal dit weldadige effect zonder twijfel zelf ervaren!”

 

 

 

Dr Otto Warburg, Chemist, Nobelprijswinnaar Fysiologie

 

“Alle normale cellen hebben een absolute behoefte aanzuurstof, maar kankercellen kunnen wél leven zonder zuurstof.

Kankerweefsels zijn zuur, terwijl gezonde weefsels alkalisch zijn.”

 

 

 

Dr Theodore A. Baroody, auteur ‘Alkalize or Die’

Kangen Water: wat artsen zeggen

“Elke stressfactor op geest of lichaam laat een zuur residue achter. Ziekten kennen vaak dezelfde oorzaak: te veel zure
afvalstoffen in de weefsels van het lichaam. Ik ben van mening dat geïoniseerd water de manier zal veranderen waarop de medische wereld en therapeuten gezondheid zullen aanpakken.
Ik denk dat iedereen baat heeft bij gestructureerd alkalisch water.”

 

Dr Mu Shik Jhon, ‘The Water Puzzle and the Hexagonal Key’, 40 jaar onderzoek naar hexagonaal water.
“Hexagonaal water beweegt gemakkelijk in de cellulaire matrix van het lichaam, het helpt voedingsstoffen op te nemen en verwijdert afvalstoffen. Het helpt metabolische functies, ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij tot vitaliteit en is een drager van zuurstof. Het voorziet het lichaam van alkalische mineralen en is efficiënt bij het verwijderen van afvalzuren. Hexagonaal water drinken zorgt ervoor dat we terug gezond worden.

 

Het ondersteunt een lang leven, vrij van ziekten. Biologische organismen hebben liever hexagonaal water.”

 

kangen water

Dr Tim Mcknight, ‘Confessions of a Skeptical Physician’
“Iedereen die interesse heeft in het optimaliseren van zijn gezondheid, moet geïoniseerd water absoluut overwegen. Gezondheid omvat het lichaam geven wat het nodig heeft om zich in een staat van equilibrium te bevinden. Geïoniseerd water is de simpelste, meest effectieve en goedkoopste manier om dit equilibrium te behalen.”

Dr Corinne Allen, Hoofd van het Brain Advance Instituut, California

“Ontstekingen in het brein kunnen veel oorzaken hebben: hoofd kwetsuren, vroegtijdige geboorte, tekort aan zuurstof en verscheidene infecties. Deze ontstekingen resulteren in het onvermogen van het lichaam om gifstoffen te ontgiften.
Kangen Water voorziet mijn cliënten van een krachtige anti-oxidante bron en een verbeterde hydratatie. In onze programma’s merkten we duidelijk dat onze therapeutische behandelingen effectiever waren door toevoeging van Kangen Water.”

 

 

 

Dr Robert Young, auteur ‘pH Miracle’
“De zuurtegraad van onze interne vloeistoffen heeft invloed op elke cel van ons lichaam. Een langdurige zure onevenwichtigheid wordt niet goed verdragen door het lichaam. Alle metabolische functies zijn afhankelijk van een evenwichtige interne alkalische omgeving. Een verzuurd lichaam ‘verroest’ het lichaam.

Kort samengevat, verzuring staat het leven zelf in de weg en leidt tot ziekten en aandoeningen!

De gemakkelijkste manier om je lichaam in evenwicht te brengen, is door het drinken van alkalisch water.”

ontzuren
It's only fair to share...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Print this page
Print