Alkalisch Water een oplossing voor gezonder lichaam

Alkalisch water een oplossing Waarom is het belangrijk voor je gezondheid?

Alkalisch water heeft een ph-waarde van 8,5 tot 9,5 en veel mineralen, waardoor zure afvalstoffen in het lichaam geneutraliseerd kunnen worden. Ernaast zorgt het ervoor dat de benodigde mineralen en voedingstoffen in de cellen worden opgenomen en zure afvalstoffen worden afgevoerd.

Alkalisch Water een oplossing

Veel kraan- en flessenwater heeft een zure pH-waarde en beschikt niet over de nodigen mineralen, dus hebben niet de ontzurende eigenschappen zoals Kangen Water.

Alksalisch water is sterk antioxiderend. Dus stopt de verzuring van het lichaam.

Het heeft een negatieve  ORP (Oxidatie Reductie Potentieel). Dit houdt in dat het drinken van het Water een actief neutraliserende (antioxidant) werking heeft op de schadelijke vrije radicalen in het lichaam.

Alkalisch Water een oplossing voor gezonder lichaam. Dr Carpenter over Kangen water

Dr Dave Carpenter, auteur ‘Change your water, change your life’

kangen water

 “Na jaren onderzoek concluderen we dat verzuring en uitdroging van het lichaam de onderliggende oorzaak is van alle ziekten.

Omdat de meeste mensen een dieet consumeren van hoofdzakelijk verzurende voeding zoals suikers, vlees, melkproducten, brood, koffie, alcohol en zetmelen, in tegenstelling tot het eten van volwaardige plantaardige voeding, worden ze vaak ziek en vermoeid.

Mijn ervaring heeft me aangetoond dat Kangen Water je voedingspatroon het sterkst beïnvloed.

Water is dé sleutel en Kangen Water is hiervoor het beste water naar mijn weten. Iedereen die het een eerlijke kans geeft, zal dit weldadige effect zonder twijfel zelf ervaren!”

Dr Tim Mcknight, ‘Confessions of a Skeptical Physician’
“Iedereen die interesse heeft in het optimaliseren van zijn gezondheid, moet geïoniseerd water absoluut overwegen. Gezondheid omvat het lichaam geven wat het nodig heeft om zich in een staat van equilibrium te bevinden. Geïoniseerd water is de simpelste, meest effectieve en goedkoopste manier om dit equilibrium te behalen.”

Meer over kangen water weten? download de brochure

It's only fair to share...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Print this page
Print